SÅ HÄR HANDLAR DU AV OSS.

Att handla redskap av oss ska vara enkelt och tryggt. 

Vi har valt att inte ha en webshop. Varför då kanske du undrar. Jo, för att varje gång vi gör en affär, och vi har en kontakt så ökar möjligheten att du ska få precis det du vill ha. Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd. Och det målet nås bäst genom att vi tillsammans går igenom vilket redskap som passar dig bäst.


Vi har några rutiner som ser lika ut för alla som handlar. 

Då du lägger en order hos oss så får du ett ordererkännande. Där visas vad du beställt. Kontrollera gärna detta, så att vi vet att vi angett rätt produkt på din order.

När du får en vara levererad av oss så vill vi att du kontrollerar den samma omgående vid leverans. Finns fel eller brister så måste detta meddelas oss innan varan tas i bruk. 

Om du vill ha ditt nya redskap mot faktura så gör vi en enkel kreditupplysning. Om det är grönt så lämnar vi 30 dagar kredit på ditt köp.

Äganderätten av en vara övergår till kund först då varan är till fullo betald.


Garanti lämnas på samtliga produkter. 

Vi är noggranna med att du som kund alltid ska få det bästa från oss. En garanti är en trygghet som vi säljer inklusive er vara.

 För att denna ska gälla måste varan befinnas i ett sådant utförande som vi levererade den. 

Av kunden ombyggda produkter lyder ej under garanti från oss.

Egna reparationer som utförs utan att först konsultera oss då garantitid gäller gör att rådande garanti faller.      I varje enskild fråga om garanti görs en noggrann analys om vad som orsakat en eventuell skada, och hur denna skall åtgärdas.

 

Vi lämnar alltid öppet köp. Om du som kund köpt en vara men inte anser att den är rätt för dig, så har du alltid rätt att lämna tillbaka den. Om så sker skall varan befinna sig i samma skick som när vi lämnade över den till dig.

Om du vill skicka tillbaka en vara så står du för kostnaden av en eventuell frakt till oss. Är varan använd och ses som begagnad kommer ett avdrag att göras på den summa som återbetalas till dig. 

Garanti gäller ej om det syns att varan använts på ett sådant sätt att det ej är inom ramen för normalt nyttjande eller utom varans tänkta användningsområde.


Med denna information vill vi se till att handel med redskap blir trygg för alla inblandade parter.

Vi tar på oss ansvaret att leverera varor som håller vad vi lovar.


<!-- Google tag (gtag.js) --> <script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-10809652623"></script> <script> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-10809652623'); </script>