KRANARMAR

Vi kan stolt berätta att vi faktiskt är en av få som idag kan leverera fullt lagliga kranarmar. Full dokumentation med provintyg för varje enskild maskinmodell är för oss en självklarhet att erbjuda. 

Så vill du ha en kranarm som du faktiskt får köra med, jag då är valet lätt.


Säkerhetskrok med svivel ingår. 

Välj fäste själv, nedan visas standardfästen.


2,5 ton pris med sms / Trima, max längd 3,7 meter

Pris 24520:-

4 ton med Stora BM, max längd 5 meter.

Pris 28200:-

4 ton med Stora BM, max längd 5 meter. HYDRAULISKT USKJUT

Pris 30900:-

6 ton med Stora BM, max längd 6 meter

Pris 38560:-

6 ton med Stor-stora BM, max längd 6 meter.

Pris 39550:-Som en av få tillverkare i Sverige är vi oerhört stolta över att kunna leverera fullt godkända kranar.

Vi vet att det kryllar av kranarmar som ej får användas, men vi väljer att fokusera på varje kund som vi kan hjälpa till att få en kranarm som faktiskt följer lagen.

Varje kranarm som lämnar vår verkstad är märkt till en specifik maskin. Varför? Jo, för sån är lagen. vi måste lämna ett intyg om att kranarmen är godkänd för just DIN maskin.

För vad händer om vi helt enkelt inte gör dessa åtgärder? Jo, försäkringar slutar att gälla. Det höjer också risken för olyckor avsevärt! För hur vet maskinföraren var gränsen för lyftkapaciteten är om ingen kontrollerat detta.

så gör dig och dina kollegor en tjänst. Köp en kranarm som faktiskt håller måttet, och använd den enligt de instruktioner som anger. Då kommer ni må mycket bättre.

När de besiktningsorgan som kontrollerar maskiner på marknaden kommer till en av våra kunder så blir besiktningen en enkel sak. Då vi har avtal med de som besiktar så har de våra uppgifter. skulle det behövas någon komplettering eller annat så är det löst på nolltid.

Våga vara laglig. En godkänd kranarm från oss är i många fall billigast, och i längden absolut billigast!