Här är alla välkomna att handla, både företag och privatpersoner.

Vi har tre olika betalningsalternativ. Faktura, betalkort eller swish.Alla våra priser anges exklusive moms, som tillkommer (25%)

Vi levererar varor till ca 4500 unika kunder per år, och för att detta ska fungera så har vi vissa rutiner som vi försöker följa.

När vi tar en order så jobbar vi alltid för att kunden ska ha sina beställda grejer så fort som möjligt.

Om vi inte har något på lager, eller om det drar ut på tillverkningstiden så försöker vi alltid meddela er detta så snart som möjligt.

Vill ni handla mot faktura så görs en sedvanlig kreditprövning.
Fakturor skall betalas på högst 15 dagar, och vi följer svensk fakturalag för indrivning av obetalda fordringar. 


Har ni synpunkter på en vara eller en faktura skall detta meddelas inom 8 dagar från att varan eller fakturan ankommit till er. 

Vid försälning mot Norge gäller särskilda regler.

Vi följer maskin 03. Se hela avtalet i separat flik

I de flesta fall annonserar vi våra varor inklusive frakt. Då är fraktpriset inbakat i varans pris. Detta mycket på grund av att ni kunder ska veta vad  det totala priset blir var ni än bor i landet.

Dock är det vissa delar i en frakt som kan komma till utanför. Och därför vill vi visa hur Schenker bygger sitt fraktsystem.

 

En frakt som kostar 350:- kan på fakturan till oss kosta 750:-

Avgörande för att det kan bli så är olika tillägg. Vi har bland annat Gotlandstillägg, bränsletillägg, ortstillägg, storstadstillägg, tillägg viktkontroll, ja listan kan göras lång.

Viktigt är att vi alltid arbetar för att ni som kunder inte ska behöva betala något av dessa tillägg, men tyvärr måste vi ibland ta ut för detta.

Returnering av vara. Skulle ni inte vilja ha en köpt vara, så kan ni returnera denna inom 15 dagar om varan är oanvänd. Vid felaktig produkt står Thorens i Kil AB för kostnad av returfrakt. Thorens i Kil står ej för kostnader som t,ex stillestånd eller andra utgifter pga en felaktigt levererad vara. Är varan felfri, men ni vill ändå inte behålla varan så får kunden själv stå för returfrakten.

 

Vid en eventuell reklamation kontakta Thorens i Kil omgående. Vi är noga med att inte ha några felaktiga produkter ute på marknaden. Och en trasig vara bör bytas ut fortast möjligt. Jag gör en bedömning i enskilt fall om vad som hänt, och varför felet uppstått. Det finns dokument om gällande lagstiftning om garanti och reklamation att tillgå.

Vi skickar varor över hela landet. När vi skickar en frakt tar vi ut den faktiska kostnaden för detta. Inga påslag görs.

Eftersom vi köper in pall och emballage så tar vi även betalt för detta.

Halvpall 50:-
Helpall 100:-

Moms tillkommer på alla priser, så även frakt och pall.